Seleccionar una pagina

Teatre

Teatre
Lenda parlada, lenga viva - Sèrgi Gairal

Teatre

03/2020

Edicion per Letras d’Òc, amb un avant-perpaus de Joan-Claudi Forêt, de cinc pèças de teatre de Max Roqueta, doas reedicions e tres totalament inedichas : La Pastorala dels volurs, La Podra d’embòrnia, Canta-Loba, La Ròsa bengali, La Gruma e la Sau.
Aquelas pèças per l’autor de Medelha permetrà als amators de literatura occitana de legir çò que representa un part essenciala de l’òbra de Max Roqueta.

Max Roqueta
Letras d’Òc, 03/2020 – Occitan
448 paginas – 15 x 21 cm
27 €
ISBN : 978-2-37863-030-0

Supòrt :
Autor(s)/Editor(s) :
,
Resumit :

Édition de cinq pièces de théâtre de Max Roqueta (Max Rouquette) : La Pastorala dels volurs (La pastorale des voleurs), La Podra d’embòrnia (La Poudre aux yeux), Canta-Loba (Chante-Louve), La Ròsa bengali (La Rose du Bengale), La Gruma e la Sau (L’écume et le Sel). Il s’agit d’une nouvelle édition des deux premières pièces, les trois dernières étant totalement inédites. L’édition de ces pièces de théâtre de l’auteur de Medelha (Médée) permettra aux amateurs de littérature occitane de lire une part essentielle de l’oeuvre de Max Rouquette.

Ne saber mai / Crompar
Soscriure
M'assabentar quand
0 Comentaris
Retorns en linha
Veire totes los comentaris

Crompar Lo Diari

Los pòdcasts

Los darrièrs clips

Cargament...

La letra del Diari

Òu, plan lo bonjorn ! 👋
Aquò fa plaser de te veire rebalar per aicí.

Sabes que te pòdes marcar a la letra d'informacions del Diari ? Basta d'un mail per te téner al fial de çò que pareis, magazines, articles e mai !

Pas d'espam ! Mandam 1 a 2 letras per mes, pas mai. Legís nòstra politica de confidencialitat per ne saber mai.